Personlig Assistans

Vilka är vi som jobbar med assistans

Vi på Albatross

Vi som driver företaget har arbetat med personlig assistans i nästan 10 år. Vi har erfarenhet av vård och omsorg, både inom gruppboende och personlig assistans. Med vår breda erfarenhet i samklang med ett stort engagemang och hjärta för det vi gör, kommer vi alltid bidra med det lilla extra. Allt detta skräddarsys dessutom utifrån din situation samt dina behov och önskemål.


rikard

Rickard Ekdahl


Min utbildning består av fyra år inom ekonomi på olika nivåer. Har även läst Socialrätt med inriktning på funktionsnedsättning. Jag började arbeta inom personlig assistans 1997 som personlig assistent. Därefter har jag jobbat 13 år på två stora privata assistansbolag med personalansvar, rekrytering, schemaläggning, vikarietillsättning, löneadministration och arbetsledning. Dessa arbetsuppgifter arbetar jag även med på Albatross.

Du kan kontakta mig på 046-26 10 174 eller rickard@albatross-pa.se


veronika

Veronika Vallberg


Jag har en utbildning inom sociologi och arbetsvetenskap. Jag har tidigare arbetat med rekrytering, schemaläggning och personalansvar som platschef. Vidare har jag även arbetat som regional utbildare där jag arbetade med frågor som arbetsmiljö, försäljning, ekonomi och service. Här på Albatross är mina arbetsuppgifter personalansvar, rekrytering, schemaläggning, vikarietillsättning, löneadministration och arbetsledning.

Du kan kontakta mig på 046-26 10 171 eller veronika@albatross-pa.se


annabelle

Liz Barnell


Min utbildning består av en gymnasieutbildning inom Barn & Ungdom med inriktning mot handikappade samt en längre påbyggnadsutbildning inom löneadministration, företagsekonomi och personaladministration. Jag har jobbat i 8 år på en gruppbostad. Därefter 8 år på ett stort privat assistansbolag med lönehantering, anställningsavtal, fakturering, fackliga frågor, bokföring, samt personalärenden. Dessa arbetsuppgifter arbetar jag även med på Albatross.

Du kan kontakta mig på 046-26 10 172 eller liz@albatross-pa.se

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Therese.jpg

Therese Jutemar


Jag har tidigare jobbat som personlig assistent i många år. De senaste 6 åren har jag jobbat som verksamhetschef på ett av de större assistansbolagen. Jag har tidigare jobbat med arbetsledning, personalansvar, rekrytering, schemaläggning, vakanstillsättning, arbetsmiljö, budgetansvar. Här på Albatross är mina arbetsuppgifter: Personalansvar, rekrytering, schemaläggning, vikarietillsättning, löneadministration och arbetsledning. Har gått en ledarskapsutbildning. Jag har även en utbildning inom Hotell och Restaurang.

Du kan kontakta mig på 046- 26 10 173 eller therese@albatross-pa.se